Prodáno/Pronajato

Zpět k nabídce

Podnájem zařízeného bytu 2+kk, 41 m2, Humpolecká, Praha 4. Sklep, klimatizace, zahrada

Info v RK

Popis nemovitosti

Celkově zařízený byt 2+kk v družstevním vlastnictví o výměře 41 m2 se nachází ve 3. patře cihlového domu bez výtahu v Humpolecké ulici, Praha 4 - Krč. K bytu náleží sklepní kóje o výměře 4 m2. Obyvatelům domu je k dispozici zahrada za domem. Svou velikostí je byt vhodný max. pro 2 osoby.

Byt se skládá z malé vstupní chodby, obývacího pokoje s kuchyňským koutem, ložnice a koupelny. Bytová jednotka je celkově zařízena nábytkem, jak je vidět na fotografiích. Kuchyňský kout je vybaven plynovou varnou deskou, el. troubou, myčkou, mikrovlnnou troubou, lednicí s mrazákem a digestoří. V koupelně je sprchový kout, toaleta, pračka, topný žebřík a el. bojler, který zajišťuje ohřev vody. Plovoucí podlahy a dlažba. Plastová okna se žaluziemi jsou orientována na jihozápad, což zajišťuje dostatek denního světla a slunečního svitu. Vytápění je možné velmi úspornou klimatizační jednotkou nebo el. konvektory.

Měsíční nájemné je 16.000 Kč + poplatky 4.000 Kč vč. záloh na elektřinu a plyn. Kauce 20.000 Kč. Provize RK 16.000 Kč.

Jedná se o velmi klidnou lokalitu, přitom v docházkové vzdálenosti ke všemu potřebnému - veškeré obchody Albert, Lidl, Penny, OC Arkády Pankrác, OC DBK Budějovická; MHD (metro Budějovická a Pankrác, bus Zelená liška anebo Krčský hřbitov).

Sublease of a 2+kk apartment, 41 m2, Humpolecká, Praha 4. Furnished, A/C, all applicances

For a long-term sublease, I would like to offer fully furnished 2+kk apartment in cooperative ownership with an area of 41 m2, located on the 3rd floor of a brick building with no elevator in Humpolecká Street, Prague 4 - Krč. The apartment includes a cellar cubicle, which expands the area of the apartment by another 3 m2. A garden behind the house is available to the residents of the house. The size of the apartment is suitable for a maximum of 2 people.

The apartment consists of a small entrance hall, a living room with a kitchenette, a bedroom and a bathroom. The apartment unit is completely furnished with furniture, as can be seen in the photos. The kitchenette is equipped with a gas hob, electric oven, dishwasher, microwave oven, fridge with freezer and extractor hood. The bathroom has a shower, toilet, washing machine, heating ladder and electric boiler that provides water heating. Floating floors and tiles. Plastic windows with blinds are oriented to the southwest, which ensures plenty of daylight and sunshine. Heating is possible with a very economical air conditioning unit or el. convectors.

The monthly rent is CZK 16,000 + CZK 4,000 / housekeeping services incl. advances for electricity and gas. Deposit in the amount of CZK 20,000. Commission CZK 16,000.

It is a very quiet location, yet within walking distance to everything you need - all grocery stores Albert, Lidl, Penny, OC Arkády Pankrác, OC DBK Budějovická; Public transport (metro Budějovická and Pankrác, Zelená liška bus or Krčský hřbitov).

Základní údaje

Evidenční číslo001080
Typ nemovitostiByty
Upřesnění2+kk
Typ prodejepronájem
VlastnictvíDružstevní
Stav inzerátuProdáno/pronajmuto
En. náročnostG - Mimořádně nehospodárná

Cena a údaje k ceně

Cenainformace v RK
MěnaKč/měs
Poznámka k ceně+ poplatky 4.000 Kč vč. záloh el. a plynu + kauce + provize
Složení cenybez poplatků

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaHumpolecká, Praha 4, Krč, Praha
AdresaPraha 4, Krč
GPS latitude50.04767326
GPS longitude14.44301166

Vlastnosti, volby

Konstrukce budovySmíšená
VybaveníZařízeno nábytkem, Sklep
Dopravní spojeníMHD, Silnice

Plochy

Obytná41 m2
Podlahová41 m2
Sklep4 m2

Podlaží, počty místností

Podlaží objektu4. podlaží
Počet NP6