PRODEJ NEMOVITOSTI

Velmi složitý a komplikovaný proces, při němž lze narazit. Prodávajícího, který se v problematice neorientuje, může velmi potrápit či dokonce připravit o peníze. Spolupráce s realitním makléřem přinese prodávajícímu to nejdůležitější: PRODAT DOBŘE! To znamená rychle, bezpečně a za co nejvyšší cenu. Prvním krokem je nezávazná schůzka s realitním makléřem.

Na schůzce probereme Vaše potřeby a požadavky, co a proč prodáváte, jakou máte představu o ceně, zda plánujete i nákup nové nemovitosti atd. Jednoduše řečeno, vzájemně se seznámíme a pokud si padneme do oka a Vám bude spolupráce s námi dávat smysl, uzavřeme smlouvu o spolupráci. Velmi zjednodušeně, jejím podpisem dáváte souhlas s prezentací Vaší nemovitosti za účelem vyhledání budoucího kupce a uzavření rezervační dohody s ním.

Potom už následuje celá řada specifických kroků, které zajistíme. Příprava nemovitosti k pořízení profesionálních fotografií, videa, 3D scanu a plánku nemovitosti. Tvorba prezentace a unikátního webu nemovitosti. Prezentace nemovitosti na všech důležitých realitních serverech, sociálních sítích, umístění v reklamních kampaních. Oslovení zájemců z databáze naší realitní kanceláře. Každodenní komunikace se zájemci a plánování prohlídek. Nalezení toho pravého kupujícího. Prověření a doložení právního stavu nemovitosti, rezervační smlouva, předání potřebných podkladů bance, smlouva o smlouvě budoucí, příprava podkladů pro znalce banky, úvěrová smlouva, zástavní smlouva, kupní smlouva, smlouva o úschově peněz, zápis vkladu zástavního práva, čerpání kupní ceny do úschovy, vklad vlastnického práva do katastru nemovitostí, předání nemovitosti, smluvní převody dodávky médií do nemovitosti, čerpání kupní ceny z úschovy, daňové přiznání a tak dál...

To je jen zrychlený popis. O všem se můžeme pobavit osobně nebo po telefonu.

 

PRONÁJEM NEMOVITOSTI

Vlastníte nemovitost a plánujete její pronájem bez starostí? Na schůzce Vám vysvětlíme celý proces naší případné spolupráce, přiblížíme současné podmínky na trhu pronájmů, a také jakým způsobem bude nemovitost nabízena a prezentována. Předložím Vám náhled obdobných nemovitostí, které jsou aktuálně v nabídce nebo byly pronajaty v předešlém období, což poslouží jako důležité vodítko k určení optimální nabídkové ceny.

V dalším kroku nastává čas Vašeho rozhodnutí. Chcete ve spolupráci se mnou pokračovat? Pokud ano, přistoupím k pořízení fotografií do vlastní prezentace, vytvoření popisu, příp. půdorysu nemovitosti. Po zpracování je spuštěna inzerce na vlastní webové stránce nemovitosti, na všech důležitých realitních serverech, sociálních sítích apod. O nabídce jsou samozřejmě také informováni poptávající klienti, kteří projevili o obdobnou nemovitost zájem v nedávné minulosti. Se zájemci budu osobně přítomen při prohlídkách, informovat je o všech důležitých skutečnostech týkajících se nemovitosti, což Vám umožňuje se osobnímu kontaktu se zájemci vyhnout. Samozřejmě se ale prohlídek můžete zúčastnit také, abyste potenciálního nájemníka měli příležitost poznat. Pravidelně Vás budu seznamovat se statistikou návštěvnosti, resp. s poptávkou po Vaší nemovitosti.

Informujeme Vás ve chvíli, kdy nalezneme zájemce, který odpovídá Vašim požadavkům. Zastupujeme přitom Vaše zájmy. Zájemcům jsou detailně vysvětleny postupy při rezervaci a uzavírání smluvní dokumentace rezervační smlouvy, nájemní smlouvy a předávacího protokolu. Nájemní smlouva je samozřejmě předem připravena, právně ošetřena a předložena k Vašemu odsouhlasení.

Posledními kroky v procesu je podepsání nájemní smlouvy oběma stranami a předání nemovitosti, které pro Vás opět zajistíme. Taktéž jsme k dispozici novému nájemci při případném převodu energií na jeho osobu.

Pokud stále váháte, zavolejte nám. Jsme připraveni zodpovědět Vaše dotazy.    

Masivní inzerce Exportujeme na