Zpět k nabídce

Prodej bytu 1+1, 35 m2, Dvořišťská, Praha 9 - Kyje. Po rekonstrukci.

Info v RK

Popis nemovitosti

Hledáte startovací byt nebo skvělou investiční příležitost? Potom právě Vám si dovolujeme nabídnout ke koupi dobře dispozičně řešený a velmi světlý byt 1+1 s jihozápadní orientací o celkové výměře 34,7 m2, který se nachází ve 3. patře panelového domu v pražských Kyjích, Dvořišťské ulici. Pro uskladnění věcí dobře poslouží vlastní sklepní kóje a k posezení či sušení prádla v mezipatře umístěná uzamykatelná lodžie společná pro další 2 byty na podlaží.

Byt v nedávné době prošel velmi zdařilou rekonstrukcí - nová koupelna, kuchyňská linka, rozvody elektřiny. Budova je zateplena, opatřena novou fasádou, střechou a plastovými okny s izolačními dvojskly.

Samotná jednotka se skládá z chodby, na kterou navazuje kuchyň, hlavního pokoje a koupelny. Kuchyňská linka je vybavena vestavěnou pračkou, plynovou varnou deskou, el. troubou, digestoří a volně stojící lednicí. V koupelně vana a toaleta. Na podlahách parkety, plovoucí a dlažba. Topení dálkové. Parkování na ulici bez modrých zón.

Velmi klidná lokalita rezidenční čtvrti rodinných a bytových domů. Stanice autobusových linek MHD 171, 181, 259 a 909 Pávovské náměstí je vzdálena 4 minuty od domu. Nádraží Praha - Kyje je asi 6 minut od domu, odtud cesta do centra na Masarykovo nádraží trvá 11 minut vlakem, který jezdí každou půlhodinu. Pro sport a relaxaci nalezneme v docházkové vzdálenosti Kyjský rybník, park "Místo pro odpočinek", Tělovýchovnou jednotu Kyje, dále pak Meandry Rokytky apod.

Poplatky do fondu oprav činí 2.432 Kč měsíčně. Zálohy na teplo, vodné a stočné, ohřev vody, odpad, společnou elektřinu a úklid činí měsíčně 2.130 Kč. Měsíční zálohy na spotřebu elektřiny v bytě jsou cca 1.000 Kč a plynu cca 400 Kč.

Základní údaje

Evidenční číslo001077
Typ nemovitostiByty
Upřesnění1+1
Typ prodejeprodej
VlastnictvíOsobní
Stav inzerátuProdáno/pronajmuto
En. náročnostG - Mimořádně nehospodárná

Cena a údaje k ceně

Cenainformace v RK
Měna
Poznámka k ceněvč. veškerého právního servisu a provize
Složení cenys provizí RK

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaDvořišťská, Praha 9, Kyje, Praha
AdresaPraha 9, Kyje
GPS latitude50.09496152
GPS longitude14.53942224

Vlastnosti, volby

Konstrukce budovyPanelová
VybaveníSklep, Lodžie, Zařízeno částečně nábytkem
Dopravní spojeníDálnice, Autobus, MHD, Silnice, Vlak
TelekomunikaceTelefon, Internet

Plochy

Obytná31 m2
Podlahová35 m2
Lodžie4 m2
Sklep4 m2

Podlaží, počty místností

Podlaží objektu4. podlaží
Počet NP4