Zpět k nabídce

Prodej bytu 1+kk, Trmická, Praha 9 - Prosek. Lodžie, komora, soukromý park ve vnitrobloku

Info v RK

Popis nemovitosti

Hledáte startovací byt nebo skvělou investiční příležitost? Potom právě Vám si dovolujeme nabídnout ke koupi dobře dispozičně řešený a velmi světlý byt 1+kk o ploše 36,4 m2 s lodžií, která plochu bytu rozšiřuje o další 3 m2. Bytová jednotka je orientována na západ a nachází se v 1. patře bytového komplexu v Trmické ulici na pražském Proseku. Moderní bytové domy v této lokalitě jsou esteticky i akusticky odděleny, což zajišťuje klid a soukromí. Velkou výhodou je soukromý park ve vnitrobloku určený výhradně pro obyvatele domu.

Byt se skládá ze vstupní chodby (2,35 m2), koupelny s vanou a toaletou (4,11 m2), komory (1,97 m2), obývacího pokoje s kuchyňským koutem (27,94 m2) a lodžie 3 m2. Kuchyňská linka je vybavena elektrickou varnou deskou, el. troubou a digestoří. Naproti vchodovým dveřím do bytu je umístěn sklad o ploše 5 m2, který využívají společně majitelé bytů na podlaží (nabízeného bytu a jednoho dalšího).

V okolí jsou k dispozici naprosto veškeré potřebné služby, obchody a MHD. Stanice metra linky B "Prosek" je vzdálena pouhých 200 m, stejně tak zastávky autobusových linek a trolejbusové linky. 300 metrů od bytu se nachází obchodní centrum s širokou nabídkou obchodů a restaurací vč. McDonald´s. V docházkové vzdálenosti jsou zastoupeny pobočky obchodních řetězců: Billa, Penny, Lidl, Obi, dále pak Kaufland (cca 2 km) nebo Obchodní centrum Letňany a Tesco (cca 3 km). Pro milovníky přírody a sportu je kousek od domu Park Přátelství nebo Fitness park Srdce, ideální pro procházky či odpočinek.

Lokální společenství vlastníků je aktivní a dbá na plynulý chod bydlení. Byt je v top stavu, připraven k okamžitému nastěhování, a vyžaduje pouze minimální kosmetické úpravy. Díky moderním technologiím a zateplení budovy jsou provozní náklady velmi nízké (zálohy na služby, poplatky za správu a fond oprav činí měsíčně cca 3.000 Kč; zálohy na spotřebu elektřiny do 1.000 Kč).

Základní údaje

Evidenční číslo001164
Typ nemovitostiByty
Upřesnění1+kk
Typ prodejeprodej
VlastnictvíOsobní
Stav inzerátuProdáno/pronajmuto
En. náročnostG - Mimořádně nehospodárná

Cena a údaje k ceně

Cenainformace v RK
Měna
Poznámka k ceněvč. provize a právního servisu
Složení cenys provizí RK

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaPraha 9, Prosek, Praha
AdresaPraha 9, Prosek
GPS latitude50.11831087
GPS longitude14.49779932

Vlastnosti, volby

Konstrukce budovySmíšená
VybaveníZařízeno částečně nábytkem, Výtah, Lodžie
Dopravní spojeníDálnice, MHD, Autobus, Silnice
TelekomunikaceTelefon, Internet

Plochy

Obytná39 m2
Podlahová36 m2
Lodžie3 m2

Podlaží, počty místností

Podlaží objektu2. podlaží
Počet NP6