Zpět k nabídce

Pronájem bytu 2+1, 56 m2, Kovanecká, Praha 9 - Libeň, po rekonstrukci, lodžie.

Info v RK

Popis nemovitosti

K dlouhodobému pronájmu nabízíme špičkově zrekonstruovaný byt o dispozici 2+1 a výměře 56 m2 s lodžií, který se nachází ve zvýšeném přízemí udržovaného panelového domu v Kovanecké ulici, Praha 9 - Libeň. Byt je svou velikostí a dispozicí vhodný pro pár nebo pro spolubydlení max. 2 osob. K nastěhování od 1. března 2024.

Byt se skládá ze vstupní haly, obývacího pokoje (17 m2) se vstupem na zasklenou lodžii opatřenou bezpečnostní mříží (6 m2), ložnice (12,8 m2), samostatné kuchyně, koupelny s vanou a samostatné toalety. Kuchyňská linka je vybavena indukční varnou deskou, elektrickou troubou, myčkou nádobí, mikrovlnnou troubou a digestoří. V kuchyni je také lednice a sušička prádla. Plastová okna jsou vybavena žaluziemi. Lodžie je zasklená a opatřena bezpečnostní mříží. V obývacím pokoji a ložnici nové vinylové podlahy, jinde luxusní dlažba. Vytápění je ústřední dálkové. K bytu náleží sklepní kóje o velikost cca 3 m2. V domě je k dispozici kolárna. Výhled z pokojů je do klidného vnitrobloku se zelení a dětským hřištěm.

Měsíční nájemné činí 19.000 Kč + zúčtovatelné poplatky vč. záloh na elektřinu 4.500 Kč / 2 osoby. Kauce ve výši jednoho nájmu vč. služeb. Provize jeden nájem.

Jedná se o velmi příjemnou rezidenční lokalitu s množstvím zeleně v nejbližším okolí - park Podvinní, park Rokytka. Veškeré obchody a služby v pěší dostupnosti. Krátkou procházkou dojdete do OC Galerie Harfa nebo dále nákupní centrum Fénix Vysočanská. Výborná dostupnost MHD: zastávka tramvaje - Divadlo Gong, autobusu a metra B - Českomoravská. Veškeré sportovní vyžití: sportovní hala a tělocvična Hammer Strenght Fitness Sparta, Rugby Club, hřiště Podvinný mlýn, lanové centrum, workout hřiště a mnoho dalšího.

Základní údaje

Evidenční číslo001091
Typ nemovitostiByty
Upřesnění2+1
Typ prodejepronájem
VlastnictvíJiné
Stav inzerátuProdáno/pronajmuto
En. náročnostG - Mimořádně nehospodárná

Cena a údaje k ceně

Cenainformace v RK
MěnaKč/měs
Poznámka k ceně+ poplatky 4.500 Kč / 2 osoby vč. elektřiny + kauce + provize
Složení cenybez poplatků

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaPraha 9, Libeň, Praha
AdresaPraha 9, Libeň
GPS latitude50.10760506
GPS longitude14.48451772

Vlastnosti, volby

Umístění v obciKlidná část obce
Konstrukce budovyPanelová
VybaveníZařízeno částečně nábytkem, Sklep, Lodžie, Výtah
Dopravní spojeníMHD, Silnice, Vlak
TelekomunikaceTelefon, Internet

Plochy

Obytná56 m2
Podlahová56 m2
Lodžie6 m2

Podlaží, počty místností

Podlaží objektu1. podlaží
Počet NP8