Prodáno/Pronajato

Zpět k nabídce

Pronájem bytu 2+1, 60 m2, Praha 5 - Smíchov, po rekonstrukci, kompletně zařízený, zahrada, park Sant

Info v RK

Popis nemovitosti

Nabízím Vám k pronájmu krásný prostorný byt 2+1, 60 m2, v 1. patře cihlového domu, v klidné části v Praze 5 - Smíchov, ul. U Klavírky. Byt prošel v roce 2021 kompletní a velmi zdařilou rekonstrukcí a nyní se pronajímá plně vybavený spotřebiči i veškerým nábytkem (dle fotografií). Jedná se o velkorysou vstupní chodbu s množstvím úložných prostor, obývací pokoj, ložnici, samostatnou kuchyň, koupelnu se sprchovým koutem (která je od kuchyně oddělená designovou skleněnou stěnou) a samostatnou toaletu. Dále lze využívat společnou zahradu u domu k posezení a odpočinku. Na podlahách PVC a dlažba, okna plastová, vytápění topnými panely Thermotec. Byt má nádherný dechberoucí výhled na celou Prahu a v okolí množství zeleně (zahrada Santoška). Výborná dostupnost MHD (zastávky Malvazinky, Václavka). Byt je k nastěhování v průběhu července, doporučuji osobní prohlídku.

Apartment 2+1 for rent, 60 m2, U Klavírky, Praha 5 - Smíchov, furnished, garden, park

For long-term rent, we would like to offer a bright and spacious apartment 2+1 with a wonderful view of the Prague panorama, 60 m2, located on the 2nd floor of a brick building, in a quiet part of Prague 5 - Smíchov, U Klavírky Street.

The apartment underwent a complete and very successful renovation in 2021 and is now available with all furniture (according to the photos). It consists of a generous entrance hall with lots of storage space, a living room, a bedroom, separate kitchen, bathroom with a shower, separate toilet and a pantry. In the kitchen, glass-ceramic hob, electric oven and fridge. PVC and tile floors, plastic windows, heating with Thermotec heating panels.

The monthly rent is CZK 21,900 + housekeeping services CZK 1,000 / person. + transfer of electricity to the tenant + security deposit + commission.

Základní údaje

Evidenční číslo001065
Typ nemovitostiByty
Upřesnění2+1
Typ prodejepronájem
VlastnictvíOsobní
Stav inzerátuProdáno/pronajmuto
En. náročnostG - Mimořádně nehospodárná

Cena a údaje k ceně

Cenainformace v RK
MěnaKč/měs
Poznámka k ceně+ domovní služby 1.000 Kč / os. + převod elektřiny na nájemce + kauce + provize RK
Složení cenybez poplatků

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaU Klavírky, Praha 5, Smíchov, Praha
AdresaPraha 5, Smíchov
GPS latitude50.06475213
GPS longitude14.3933784

Vlastnosti, volby

Konstrukce budovyCihlová
VybaveníSklep, Zařízeno nábytkem

Plochy

Obytná60 m2
Podlahová60 m2
Sklep5 m2

Podlaží, počty místností

Podlaží objektu2. podlaží