Zpět k nabídce

Pronájem bytu 2+kk, 54 m2, Na Folimance, P2 - Vinohrady. Park Folimanka. Plně zařízeno.

Info v RK

Popis nemovitosti

K dlouhodobému pronájmu nabízíme velmi útulný a celkově zařízený byt 2+kk o výměře 54 m2, který se nachází ve 2. patře cihlového domu s výtahem v ulici Na Folimance, jen pár kroků od parku a sportovního komplexu Folimanka.

Dispozičně se jedná o chodbu, ze které se jednotlivě vstupuje do obývacího pokoje s kuchyňským koutem a komorou, ložnice, koupelny a na samostatnou toaletu. Byt prošel rekonstrukcí a je celkově velmi vkusně zařízen, jak je vidět na fotografiích. Stačí se jen nastěhovat. V obývacím pokoji kuchyňská linka s plynovou varnou deskou, el. troubou, myčka nádobí a lednice. V koupelně sprchový kout, pračka a el. topný žebřík a el. bojler k ohřevu vody. Vytápění je zajištěno plynovými kamny Gamat v obou pokojích. Na podlahách vinyl a dlažba.

Měsíční nájemné činí 19.900 Kč + domovní služby 1.300 Kč / os. + převod elektřiny a plynu na nájemce; + kauce + provize

Jedná se o skvělou lokalita, na rozhraní Vinohrad a Nuslí. Tramvajová zastávka "Pod Karlovem" asi 5 min. od domu, odtud 2 stanice na metro I. P. Pavlova. Vedle domu sportovní centrum Folimanka, park, kousek dál venkovní workout hřiště a dětské hřiště.

1 bedroom apt for rent, 54 m2, Na Folimance, P2 - Vinohrady. Fully furnished. Next to Folimanka park.

I would like to offer very cozy and fully furnished 1 bedroom apartment for rent. Floor area of 54 m2. It is located on the 2nd floor of a brick building with an elevator in Na Folimance street, just a few steps from the park and the Folimanka sports complex.

The apartment consists of a hallway from which you can individually enter the living room with kitchenette and pantry, bedroom, bathroom and separate toilet. The apartment has been renovated and it is overall very tastefully furnished, as can be seen in the photos. Ready to move in. The kitchen has a gas hob, electric oven, dishwasher and fridge. The bathroom has a shower, washing machine and electric heating ladder and water bolier. Heating is provided by gas stoves in each room. Vinyl and tile floors.

The monthly rent is CZK 19,900 + house fees CZK 1,300 / person. + transfer of electricity and gas to the tenant; + deposit + commission

Great location - on the border between Vinohrady and Nusle. Tram stop "Pod Karlovem" about 5 minutes from the house, from there 2 stations to the I.P. Pavlova metro. Folimanka sports center and a park is next to the house.

Základní údaje

Evidenční číslo000808
Typ nemovitostiByty
Upřesnění2+kk
Typ prodejepronájem
VlastnictvíOsobní
Stav inzerátuProdáno/pronajmuto
En. náročnostG - Mimořádně nehospodárná

Cena a údaje k ceně

Cenainformace v RK
MěnaKč/měs
Poznámka k ceně+ domovní služby 1.300 Kč / os. + převod elektřiny a plynu na nájemce; + kauce + provize
Složení cenybez poplatků

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaNa Folimance, Praha 2, Vinohrady, Praha
AdresaPraha 2, Vinohrady
GPS latitude50.06669248
GPS longitude14.43293317

Vlastnosti, volby

Konstrukce budovyCihlová
VybaveníZařízeno nábytkem, Výtah
Dopravní spojeníMHD, Silnice
TelekomunikaceInternet, Telefon

Plochy

Obytná54 m2
Podlahová54 m2

Podlaží, počty místností

Podlaží objektu3. podlaží