Zpět k nabídce

Pronájem bytu 2+kk, 55 m2, U družstva Práce, Praha 4 - Braník. Zahrada, sklep, pets friendly.

Info v RK

Popis nemovitosti

K dlouhodobému pronájmu nabízím částečně zařízený byt o dispozici 2+kk a ploše 55 m2, který se nachází v přízemí bytového domu bez výtahu v ulici U družstva Práce, Praha 4 - Braník. K bytu náleží vlastní zahrádka se vstupem přímo z obývacího pokoje a sklepní kóje o velikosti cca 4 m2. K dispozici obyvatelům domu je také dětské minihřiště a posezení s venkovním grilem. Svou velikostí je byt vhodný pro pár.

Byt se skládá ze vstupní chodby, obývacího pokoje (cca 23 m2) s kuchyňským koutem, ložnice s walk-in šatnou, koupelny, samostatné toalety a technické místnosti s plynovým kotlem a pračkou. Byt je částečně vybaven dle fotografií. Kuchyňská linka disponuje sklokeramickou varnou deskou, el. troubou, vestavěnou lednicí s mrazákem a myčkou nádobí. V koupelně je sprchový kout, skříňky a topný žebřík. Plovoucí podlahy a dlažba.

Měsíční nájemné je 18.000 Kč + zúčtovatelné poplatky 5.000 Kč zahrnující veškeré domovní služby a zálohy na elektřinu a plyn (dostačující pro 2 osoby). Kauce ve výši jednoho nájmu vč. poplatků. Provize jeden nájem.

Na pozemku domu je k dispozici parkovací stání za 750 Kč / měsíc. Na ulici je fialová parkovací zóna.

Jedná se o velmi klidnou lokalitu, přitom v docházkové vzdálenosti ke všemu potřebnému. MHD (bus Zelený pruh a Nové Podolí) do 5 minut od domu. Metro Budějovická a Pankrác dostupné linkami autobusů do 10 min.

1 bedroom (2+kk) apartment for rent, 55 m2, U družstva Práce, Praha 4 - Braník. Garden, cellar, pets friendly.

I would like to offer for rent a partially furnished 1 bedroom apartment (2+kk) with an area of 55 m2, located on the ground floor of an apartment building without an elevator in the street U družstva Práce, Prague 4 - Braník. The apartment has its own garden with an entrance directly from the living room and a cellar cubicle of approx. 4 m2. There is also a children's mini-playground and a sitting area with an outdoor grill available to the residents of the house. The size of the apartment is suitable for a couple.

The apartment consists of an entrance hall, a living room with a kitchenette (aprox 23 m2), a bedroom with a walk-in closet, a bathroom, a separate toilet and a utility room with a gas boiler and a washing machine. The apartment is partially furnished according to the photos. The kitchen has a glass-ceramic hob, electric oven, built-in fridge with freezer and dishwasher. The bathroom has a shower and a heating ladder. Floating floors and tiles.

The monthly rent is CZK 18,000 + monthly fees of CZK 5,000 including all housekeeping services and electricity and gas charges (enough for 2 people). Deposit in the amount of one rent incl. fees. Commission one rent.

A parking space is available on the property for CZK 750/month. There is a purple parking zone on the street.

It is a very quiet location, yet within walking distance to everything you need. Public transport (bus Zelený pruh and Nové Podolí) within 5 minutes from the house. Metro Budějovická and Pankrác accessible by bus lines within 10 min.

Základní údaje

Evidenční číslo001168
Typ nemovitostiByty
Upřesnění2+kk
Typ prodejepronájem
VlastnictvíOsobní
Stav inzerátuProdáno/pronajmuto
En. náročnostG - Mimořádně nehospodárná

Cena a údaje k ceně

Cenainformace v RK
MěnaKč/měs
Poznámka k ceně+ poplatky 5.000 Kč vč. elektřiny a plynu + kauce + provize
Složení cenybez poplatků

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaU družstva Práce, Praha 4, Braník, Praha
AdresaPraha 4, Braník
GPS latitude50.04165379
GPS longitude14.42821752

Vlastnosti, volby

Umístění v obciKlidná část obce
Konstrukce budovySmíšená
VybaveníZařízeno částečně nábytkem, Sklep
Dopravní spojeníMHD, Silnice
TelekomunikaceInternet, Telefon

Plochy

Obytná55 m2
Podlahová55 m2
Sklep4 m2

Podlaží, počty místností

Podlaží objektu1. podlaží