Zpět k nabídce

Pronájem bytu 3+1, 104 m2, V.P.Čkalova, Praha 6 - Bubeneč. Výtah, parkety, MHD, sklep

Info v RK

Popis nemovitosti

Prostorný, světlý a velmi příjemný byt o dispozici 3+1 a výměře 104 m2 se nachází ve 4. patře bytového domu s výtahem v ulici V. P. Čkalova, v oblíbené rezidenční oblasti pražských Dejvic, kousek od "Kulaťáku", mezi stanicemi metra Dejvická a Hradčanská.

Dispozičně se jedná o prostornou vstupní halu, ze které se vstupuje do jednotlivých místností: obývacího pokoje, kuchyně se spíží, ložnice, dětského pokoje / pracovny, koupelny a samostatné toalety. Kuchyňská linka je vybavena plynovou varnou deskou, digestoří, el. troubou, myčkou nádobí a lednicí s mrazákem. V koupelně vana, dvě umývadla, kombinovaná pračka se sušičkou, podlahové vytápění a plynový kotel, který zajišťuje vytápění a ohřev vody. Obývací pokoj a jedna z ložnic orientována na západ, kuchyň a druhá ložnice na východ do vnitrobloku. Na podlahách parkety, v kuchyni dřevěná podlaha. K bytu náleží sklep o ploše 5 m2.

Měsíční nájemné činí 28.000 Kč + domovní služby cca 600 Kč / os. + převod elektřiny a plynu na nájemce. Stávající měsíční záloha na elektřinu 1.500 Kč, stávající měsíční záloha na plyn 5.000 Kč. Kauce ve výši jednoho nájmu, provize taktéž.

Vše potřebné se nachází v nejbližším okolí - večerky, obchody, kavárny, bistra i restaurace. K procházkám nebo sportovnímu vyžití dobře poslouží nedaleký Pražský hrad, Stromovka nebo Letenská pláň. Divadlo Spejbla a Hurvínka za rohem.

Základní údaje

Evidenční číslo000744
Typ nemovitostiByty
Upřesnění3+1
Typ prodejepronájem
VlastnictvíOsobní
Stav inzerátuProdáno/pronajmuto
En. náročnostG - Mimořádně nehospodárná

Cena a údaje k ceně

Cenainformace v RK
MěnaKč/měs
Poznámka k ceně+ domovní služby + převod elektřiny a plynu + kauce + provize
Složení cenybez poplatků

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaV. P. Čkalova, Praha 6, Bubeneč, Praha
AdresaPraha 6, Bubeneč
GPS latitude50.10010154
GPS longitude14.39987864

Vlastnosti, volby

Konstrukce budovySmíšená
VybaveníSklep, Výtah, Nezařízeno nábytkem
Dopravní spojeníDálnice, Autobus, MHD, Silnice, Vlak
TelekomunikaceTelefon, Internet

Plochy

Obytná104 m2
Podlahová104 m2
Sklep5 m2

Podlaží, počty místností

Podlaží objektu5. podlaží
Počet NP6