Zpět k nabídce

Pronájem bytu 3+kk, 111 m2, Povltavská, Praha 8 - Troja. Balkon, klima, krb, parking, bazén, výhledy

Info v RK

Popis nemovitosti

K dlouhodobému pronájmu nabízíme nezařízený podkrovní byt s balkonem (8,5 m2) o dispozici 3+kk a ploše 111 m2, který se nachází ve 2. patře soukromého rezidenčního komplexu s venkovním vyhřívaným bazénem, zahradou a podzemním parkováním v klidné lokalitě pražské Troji, Povltavské ulici.

Bytová jednotka je umístěna v podkroví a nabízí vlastní balkon s krásným výhledem na Vltavu, okolní přírodu a Pražský hrad. Dispozičně se skládá z obývacího pokoje (49 m2) s kuchyňským koutem, dvou ložnic (14 a 13 m2), spíže, šatny, dvou koupelen (v jedné rohová vana, ve druhé sprchový kout) a vstupní haly s vestavěnými skříněmi. Kuchyňská linka je vybavena veškerými spotřebiči - sklokeramickou varnou deskou, horkovzdušnou troubou, myčkou nádobí a lednicí s mrazákem. Byt je vybaven podlahovým topením, videotelefonem, alarmem, pračkou a sušičkou. K bytu náleží sklep o ploše 6 m2 a 2 parkovací stání v podzemní garáži.

Měsíční nájemné činí 45.000 Kč + fixní poplatky za služby 5.000 Kč + poplatky (vodné, stočné, elektřina a plyn) zálohově 7.500 Kč. Kauce ve výši dvou měsíčních nájmů + snížená provize RK.

Komplex je umístěn v klidné rezidenční lokalitě pár kroků od Vltavy, poblíž zoologické zahrady a Trojského zámku.

2 bedroom apartment 111 m2, Povltavská, Praha 7 + Troja. A/C, fireplace, balcony, pool, 2 parkings,

I would like to offer a 2 bedroom apartment (3+kk) for long-term rent. Unfurnished attic apartment with a balcony (8,5 m2) has a floor area of 111 m2, located on the 2nd floor of a private residential complex with an outdoor heated pool, garden and underground parking in a quiet area of Prague's Troja, Povltavská street.

The apartment unit is located in the attic and offers a private balcony with a beautiful view of the Vltava, the surrounding nature and Prague Castle. The layout consists of a living room (49 m2) with a kitchenette, two bedrooms (14 and 13 m2), a pantry, a dressing room, two bathrooms (one with a corner bath, the other with a shower) and an entrance hall with built-in wardrobes. The kitchen is equipped with all appliances - glass ceramic hob, convection oven, dishwasher and fridge with freezer. The apartment is equipped with floor heating, a videophone, an alarm, a washing machine and a dryer. The rent includes a cellar with an area of 6 m2 and 2 parking spaces in the underground garage.

The monthly rent is 45,000 CZK + fixed fees for services 5,000 CZK + advances (water, sewage, electricity and gas) 7,500 CZK + a deposit in the amount of two monthly rents + decreased commission.

The complex is located in a quiet residential location a few steps from the Vltava river, near the zoo and the Troja Castle.

Základní údaje

Evidenční číslo42
Typ nemovitostiByty
Upřesnění3+kk
Typ prodejepronájem
VlastnictvíOsobní
Stav inzerátuProdáno/pronajmuto

Cena a údaje k ceně

Cenainformace v RK
MěnaKč/měs
Poznámka k ceně+ služby fixně 5.000 Kč + energie zálohově 7.500 Kč + kauce
Složení cenybez poplatků, + provize RK

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaPovltavská, Praha 7, Praha-Troja, Troja, Praha, území Hlavního města Prahy
AdresaPraha 7, Troja
GPS latitude50.116451
GPS longitude14.429581

Vlastnosti, volby

Umístění v obciKlidná část obce
Konstrukce budovyCihlová
Typ budovySamostatně stojící
VybaveníSklep, Výtah, Bytové jádro zděné, Bazén, Nezařízeno nábytkem, Bezbariérový přístup, Parkování, Garáž, Balkon, Zahrada
CharakteristikaBezbariérové bydlení
Vybavenost okolíKompletní síť obchodů a služeb, Pošta, Škola, Školka, Úřady, Zdravotnická zařízení, Supermarket
Dopravní spojeníMHD, Silnice, Přístav
Možnosti topeníÚstrední plynové
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet, Kabelová televize, Kabelové rozvody, Telefon
OkolíRekreační

Plochy

Obytná111 m2
Podlahová111 m2
Zahrada100 m2
Balkon8 m2
Sklep6 m2

Podlaží, počty místností

Podlaží objektu3. podlaží
Počet NP3