Zpět k nabídce

Pronájem mezonetového bytu 2+kk, 77 m2, Kubelíkova, Praha 3 - Žižkov. Terasa, zařízení, klimatizace.

Info v RK

Popis nemovitosti

K dlouhodobému pronájmu si dovoluji nabídnout kompletně zařízený mezonetový byt 2+kk (příp. lze i jako 3+kk) o ploše 77 m2, který se nachází ve 4. patře cihlového domu s výtahem v Kubelíkově ulici na pražském Žižkově. Byt disponuje prostornou střešní terasou o ploše 12 m2 a balkonem 6 m2.

Bytová jednotka se skládá ze dvou podlaží, kde v prvním nalezneme vstupní chodbu, ložnici s balkonem, šatnu a obývací část s kuchyňským a jídelním koutem, odkud se vstupuje do druhého podlaží, kde se nachází další pokoj s terasou a francouzským oknem s elektricky ovládanou venkovní roletou a klimatizací. K bytu náleží také technická místnost s pračkou v chodbě domu.

Vybavení zahrnuje veškerý nábytek a kuchyňskou linku s vestavěnou lednicí a mrazákem, myčkou nádobí, varnou deskou, troubou a digestoří. V koupelně sprchový kout, toaleta a vyhřívaná podlaha. Podlahy plovoucí s dlažba.

Nájemné činí 27.990 Kč + domovní služby, internet a zálohy na topení ve výši 3.500 Kč + přepis elektřiny na nájemce.

Skvělá lokalita s výbornou dopravní dostupností - MHD Olšanské náměstí. Krátkou procházkou se dostanete na Parukářku. Veškerá občanská vybavenost v nejbližším okolí.

Duplex apartment for rent, 77 m2, furnished, terrace, balcony, A/C, internet

I would like to offer a fully furnished duplex apartment with an area of 77 m2 for a long-term rent . It is located on the 4th floor of a brick building with an elevator in Kubelíkova Street, Prague 3 - Žižkov. The apartment has a spacious roof terrace with an area of 12 m2 and a balcony of 6 m2.

The unit consists of two floors, where on the first floor we can find an entrance hall, a bedroom with a balcony, a dressing room and a living room with a kitchen and dining area, from where we continue to the second floor, where we can find another room with a terrace, a French window with an electrically controlled outdoor blinds and air conditioning. The apartment also includes a technical room with a washing machine in the corridor of the house.

The equipment includes all necessary furniture and a kitchen unit with built-in fridge and freezer, dishwasher, hob, oven and hood. The bathroom has a shower, toilet and heated floor. Floating floors and tiles.

The rent is 27,990 CZK + house fees, internet and surcharge for heating in the total amount of 3,500 CZK + transfer of electricity to the tenant.

Great location with excellent transport accessibility - public transport Olšanské náměstí. A short walk takes you to the Parukářka park. All amenities in the immediate vicinity. I recommend a visit!

Základní údaje

Evidenční číslo000442
Typ nemovitostiByty
Upřesnění2+kk
Typ prodejepronájem
VlastnictvíOsobní
Stav inzerátuProdáno/pronajmuto
En. náročnostC - úsporná

Cena a údaje k ceně

Cenainformace v RK
MěnaKč/měs
Poznámka k ceně+ domovní služby, internet a zálohy na topení 3.500 Kč + převod elektřiny
Složení cenybez poplatků

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaKubelíkova, Praha 3, Žižkov, Praha
AdresaPraha 3, Žižkov
GPS latitude50.08270933
GPS longitude14.45447841

Vlastnosti, volby

Umístění v obciKlidná část obce
Konstrukce budovyCihlová
VybaveníZařízeno nábytkem, Výtah, Terasa, Balkon
Dopravní spojeníSilnice
TelekomunikaceInternet, Telefon

Plochy

Obytná77 m2
Podlahová77 m2
Terasa12 m2
Balkon6 m2

Podlaží, počty místností

Podlaží objektu5. podlaží
Počet NP5