Prodáno/Pronajato

Zpět k nabídce

Pronájem zařízeného bytu 2+kk, 40 m2, Humpolecká, Praha 4 - Krč. Metro Pankrác a Budějovická. Sklep.

Info v RK

Popis nemovitosti

K dlouhodobému podnájmu nabízíme celkově zařízený byt 2+kk v družstevním vlastnictví o ploše 40 m2, který se nachází v přízemí cihlového domu v Humpolecké ulici, Praha 4 - Krč, přesně uprostřed mezi stanicemi metra Budějovická a Pankrác, které jsou ve vzdálenosti 8 minut chůze od domu. K bytu náleží sklepní kóje, která rozšiřuje plochu bytu o další 4 m2. Obyvatelům domu je k dispozici zahrada za domem. Svou velikostí je byt vhodný pro single osobu nebo pár.

Byt se skládá ze vstupní chodby, obývacího pokoje s kuchyňským koutem, menší ložnice a koupelny. Bytová jednotka je velmi vkusně zařízena nábytkem, jak je vidět na fotografiích. Kuchyňský kout je vybaven sklokeramickou varnou deskou, mikrovlnnou troubou, velkou lednicí s mrazákem, myčkou nádobí a digestoří. V koupelně je sprchový kout, toaleta, pračka, topný žebřík a plynový kotel, který zajišťuje vytápění bytu a ohřev vody. Plovoucí podlahy a dlažba. Plastová okna se žaluziemi jsou orientována do zeleně.

Měsíční nájemné je 16.000 Kč + domovní služby 500 Kč / os. + spotřeba elektřiny a plynu. Kauce ve výši jednoho nájmu vč. záloh. Provize RK 16.000 Kč.

Jedná se o velmi klidnou lokalitu, přitom v docházkové vzdálenosti ke všemu potřebnému - veškeré obchody Albert, Lidl, Penny, OC Arkády Pankrác, OC DBK Budějovická; MHD (metro Budějovická a Pankrác, bus Zelená liška anebo Krčský hřbitov).

Furnished apartment 2+kk, 40 m2, Humpolecká street, Praha 4

For a long-term sublease, we offer a fully furnished 2+kk apartment with an area of 40 m2, located on the ground floor of a brick building in Humpolecká street, Prague 4 - Krč, exactly in the middle between the metro stations Budějovická and Pankrác, which are 8 minutes walk away from home. The apartment includes a cellar storage of 4 m2. A garden behind the house is available to the residents of the house. The size of the apartment is suitable for a single person or a couple.

The apartment consists of an entrance hall, a living room with a kitchenette, a smaller bedroom and a bathroom. The apartment unit is very tastefully furnished with furniture, as can be seen in the photos. The kitchenette is equipped with a ceramic hob, microwave oven, large fridge with freezer, dishwasher and extractor hood. The bathroom has a shower, toilet, washing machine, heating ladder and a gas boiler, which provides heating of the apartment and water heating. Floating floors and tiles. Plastic windows with blinds are oriented towards greenery.

The monthly rent is CZK 16,000 + housekeeping services CZK 500 / person. + electricity and gas consumption. Deposit in the amount of one rent incl. advances. Commission 16,000 CZK.

It is a very quiet location, yet within walking distance to everything you need - all stores Albert, Lidl, Penny, OC Arkády Pankrác, OC DBK Budějovická; Public transport (metro Budějovická and Pankrác, Zelená liška bus or Krčský hřbitov).

Základní údaje

Evidenční číslo001081
Typ nemovitostiByty
Upřesnění2+kk
Typ prodejepronájem
VlastnictvíDružstevní
Stav inzerátuProdáno/pronajmuto
En. náročnostG - Mimořádně nehospodárná

Cena a údaje k ceně

Cenainformace v RK
MěnaKč/měs
Poznámka k ceně+ domovní služby 500 Kč / os. + spotřeba elektřiny a plynu + kauce + provize
Složení cenybez poplatků

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaHumpolecká, Praha 4, Krč, Praha
AdresaPraha 4, Krč
GPS latitude50.04767326
GPS longitude14.44301166

Vlastnosti, volby

Umístění v obciKlidná část obce
Konstrukce budovyCihlová
VybaveníZařízeno nábytkem, Sklep
TelekomunikaceInternet, Telefon

Plochy

Obytná40 m2
Podlahová40 m2
Sklep4 m2

Podlaží, počty místností

Podlaží objektu1. podlaží
Počet NP8