Prodáno/Pronajato

Zpět k nabídce

Pronájem zařízeného bytu 2+kk, 65 m2, Mánesova, Praha 2 - Vinohrady. Super lokalita!

Info v RK

Popis nemovitosti

Velmi pěkný, světlý a celkově zařízený byt 2+kk o výměře 65 m2 se nachází ve 4. patře bytového domu s výtahem v Mánesově ulici - velmi oblíbené lokalitě pražských Vinohrad, jen pár kroků od Riegrových sadů, náměstí Jiřího z Poděbrad (metro) a Sadů Svatopluka Čecha.

Byt se skládá z obývacího pokoje s kuchyňským koutem, ložnice, koupelny a chodby. Kuchyňská linka je vybavena varnou deskou, myčkou nádobí, lednicí a mikrovlnnou troubou. V koupelně vana, toaleta, bidet a pračka. Interiér je celkově vybaven nábytkem a doplňky (dle fotografií) a působí velmi příjemným a čistým dojmem. Na podlahách parkety a dlažba.

Měsíční nájemné je 25.000 Kč + fixní poplatky za služby 6.500 Kč zahrnují veškeré domovní služby, elektřinu, vytápění a internet. Kauce ve výši jednoho nájmu. Provize ve výši jednoho nájmu. Nastěhování je možné na začátku června.

Skvělá lokalita centra města, přitom v klidné ulici, jen dvě zastávky tramvají na Václavské náměstí. Veškeré obchody, kavárny, restaurace naleznete v nejbližším okolí. Vyhledávané jsou také farmářské trhy na náměstí Jiřího z Poděbrad.

Apartment 2+kk for rent, 65 m2, Mánesova, Praha 2 - Vinohrady. Fully furnished. Great area.

Very nice, bright and fully furnished 1 bedroom (2+kk) apartment with an area of 65 m2 is located on the 4th floor of an apartment building with an elevator in Mánesova Street - a very popular location in Vinohrady, Prague, just a few steps from Riegrovy Sady park, Jiřího z Poděbrad Square (metro station).

The apartment consists of a living room with a kitchenette, bedroom, bathroom and a hallway. The kitchen is equipped with a stove top, dishwasher, refrigerator and microwave oven. The bathroom has a bathtub, toilet, bidet and washing machine. The interior is equipped with furniture and accessories (according to the photos) and has a very pleasant and clean impression. Parquet and tiled floors.

The monthly rent is CZK 25,000 + fixed service charges of CZK 6,500, including all household services, electricity, heating and internet. Deposit in the amount of one rent. Commission in the amount of one rent. Move-in is possible at the beginning of June.

Great city center location, yet in a quiet street, just two tram stops to Wenceslas Square. All shops, cafes, restaurants can be found in the immediate vicinity. Farmers' markets on Náměstí Jiřího z Poděbrady are also sought after.

Základní údaje

Evidenční číslo000755
Typ nemovitostiByty
Upřesnění2+kk
Typ prodejepronájem
VlastnictvíOsobní
Stav inzerátuProdáno/pronajmuto
En. náročnostG - Mimořádně nehospodárná

Cena a údaje k ceně

Cenainformace v RK
MěnaKč/měs
Poznámka k ceně+ poplatky 6.500 Kč vč. energií a internetu + kauce + provize
Složení cenybez poplatků

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaMánesova, Praha 2, Vinohrady, Praha
AdresaPraha 2, Vinohrady
GPS latitude50.07757975
GPS longitude14.44258591

Vlastnosti, volby

Konstrukce budovyCihlová
VybaveníVýtah, Zařízeno nábytkem
Dopravní spojeníMHD, Silnice, Vlak
TelekomunikaceKabelová televize, Internet, Telefon

Plochy

Obytná65 m2
Podlahová65 m2

Podlaží, počty místností

Podlaží objektu5. podlaží