Prodáno/Pronajato

Zpět k nabídce

Pronájem zařízeného bytu 3+kk, 50 m, Blahníkova, Praha 3 - Žižkov, výtah, MHD

Info v RK

Popis nemovitosti

K dlouhodobému pronájmu nabízím celkově zařízený byt 3+kk o podlahové ploše 50 m2, který se nachází ve 3. patře nadstandardně zrekonstruované cihlové budovy s výtahem v Blahníkově ulici na Žižkově.

Byt se skládá z obývacího pokoje s kuchyňským koutem, dvou samostatných ložnic, koupelny a další samostatné toalety. Kuchyňský kout je vybaven plynovou varnou deskou, menší lednicí a pračkou. Bez trouby. V koupelně je umývadlo, vana, bidet a toaleta. Byt je vybaven veškerým nábytkem a doplňky.

Měsíční nájemné 17.500 Kč + poplatky za služby 1.100 Kč / os. + převod elektřiny a plynu na nájemce. Kauce ve výši jednoho nájmu vč. služeb. Provize ve výši jednoho nájmu.

Čistá a klidná lokalita Žižkova, přitom kousek od zastávky tramvaje Husinecká, odkud se dostanete do centra města či na metro, vlak Masarykovo nádraží.

Doporučuji prohlídku!

Apartment 3+kt for rent, Blahníkova, Praha 3 - Žižkov, furnished, very nice

I would like to offer nicely furnished 2 bedroom apartment (3+kitchenette) brick building with an elevator in Blahníkova Street in Žižkov, Prague 3.

The apartment consists of a living room with kitchenette, two separate bedrooms, bathroom and other separate toilet. The kitchenette is equipped with a gas hob, small fridge and washing machine. No oven. The bathroom has a sink, bath, bidet and toilet. The apartment is equipped with all furniture and accessories.

Monthly rent is CZK 17,500 + service fees CZK 1,100 / person + transfer of electricity and gas to the tenant. Deposit in the amount of one rent incl. services. Commission in the amount of one rent.

Clean and quiet location of Žižkov, yet a short walk from the Husinecká tram stop, from where you can get to the city center or to the metro and train - Masarykovo nádraží.

I recommend a viewing!

Základní údaje

Evidenční číslo001074
Typ nemovitostiByty
Upřesnění3+kk
Typ prodejepronájem
VlastnictvíOsobní
Stav inzerátuProdáno/pronajmuto
En. náročnostG - Mimořádně nehospodárná

Cena a údaje k ceně

Cenainformace v RK
MěnaKč/měs
Poznámka k ceně+ poplatky za služby 1.100 Kč / os. + převod elektřiny a plynu na nájemce
Složení cenybez poplatků

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaBlahníkova, Praha 3, Žižkov, Praha
AdresaPraha 3, Žižkov
GPS latitude50.085428
GPS longitude14.44832522

Vlastnosti, volby

Konstrukce budovyCihlová
VybaveníZařízeno nábytkem, Výtah

Plochy

Obytná50 m2
Podlahová50 m2

Podlaží, počty místností

Podlaží objektu4. podlaží