Odhad zdarma

Chystáte se prodat nemovitost nebo jen chcete znát její aktuální hodnotu? Tržní odhad Vám prozradí, jakou reálnou cenu můžete na aktuálním realitním trhu získat. Odhad je stanoven na základě údajů z katastru nemovitostí o realizovaných prodejích, z cenových map, inzerce a dalších zdrojů.

V souvislosti se světovou pandemií COVID-19 je situace na trhu nemovitostí proměnlivá. Majitelům nemovitostí, kteří chtějí mít naprosto jasno, nabízíme zpracování tržního odhadu zdarma pro účel: 

případného prodeje nemovitosti,
dědického řízení,
vypořádání společného jmění manželů.    

Znalecký posudek nemovitosti jsme schopni zpracovat ve spolupráci se znalcem.

Tržní odhad slouží také jako jeden z podkladů pro určení minimální ceny nemovitosti, kterou v případě prodeje můžete získáte. Při prodeji je navíc naprosto nezbytné správné nastavení strategie, vytvoření prezentací, marketingu a dalších specifik obchodu. Tehdy může být cena, resp. zisk prodávajícího, ještě vyšší. Realitní makléř se dokáže profesionálně postarat o prodej nemovitosti za nejvyšší možnou cenu.  

Odhad ale nemusí být zaměřen výhradně na cenu nemovitosti, lze odhadnout i optimální výši nájmu. Na základě zadaných klíčových parametrů zjistíte, jakou optimální výši nájmu stanovit pro Vaše nájemce.

V případě zájmu o zpracování tržního odhadu nemovitosti zdarma a bez jakýchkoliv závazků, vyplňte prosím následující formulář. Specifika nemovitosti a účel využití tržního odhadu jsou nezbytně nutné pro stanovení odpovídající tržní ceny. 

Masivní inzerce Exportujeme na